Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer och mer


Mer och mer älskar jag
sensommaren

Hösten får göra ett nytt
försök igen

Mörkrets djupa kärl har
välts omkull

Skyarnas herre håller hårt
i sin sol




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-11 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP