Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Nu måste Du vara innovativ!


Vart tog alla applåder vägen? Jag vet!


Har Du undrat varför det är så många läsningar av Dina texter men så få "applåder"? Vi poeter som skriver på Poeter.se ÄLSKAR att få bekräftelse av läsarna! Så är det. SJÄLVKLART. Det är just denna bekräftelse, att klicka på ikonen för "applåd", som gör att vi blir inspirerade till ytterligare en text, ett kärlekspoem, eller någon lustifikation.

Men det som förhindrar att så sker är att skaparna av Poeter.se förhindrat ALLA andra läsare, än betalande medlemmar, att klicka på ikonen för "applåd". Inte heller kan någon läsare, utifrån (icke betalande medlem), skriva en konstruktiv KOMMENTAR. 
Nu gäller det att vara innovativ och få igång en kommunikation mellan oss skrivande poeter och ALLA SOM LÄSER. Gör så här: "Skriv ett PS. efter din text/poem och be läsarna att maila/SMS:a deras intryck av din text". ÄNTLIGEN kan läsarna säga sin mening, heja på Dig, ge konstruktiva förslag med mera.

Att någonstans på din sida på Poeter.se ange en mailadress/mobilnummer kommer ALDRIG ge något resultat. Låt inte läsarna leta efter en kommunikations-kontakt med Dig utan ange tydligt med ett PS. efter avslutad text att Du skulle uppskatta feedback!

Vi måste ha FÖRSTÅELSE för upphovsmännen och upphovskvinnorna till Poeter.se att de gärna vill ha fler medlemmar och därför har feedback-möjligheten med "applåder" och "kommentarer" stängda. Visserligen är årsavgiften/medlemskapet billigt, mindre är 1 krona/dag. Tänk på att en Expressen kostar 40 kronor/nummer!

Så, fundera nu, kära poeter/läsare, om ni vill bidra till bättre texter?! Jag gissar det!

 

PS.
Du kan nu, kära läsare, ge mig feedback via SMS (mobil 072-969 61 71) eller mail (bengt.malmsten@yahoo.se). 
Övriga genrer (Essä/Recension) av Bengt J Malmsten VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-11 22:53Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt J Malmsten
Bengt J Malmsten VIP