Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick lust till att dela korta dagboksanteckningar, dem har blivit justerande i efterhand.


Korta utdrag - dagbok (Augusti)

11/8

Mitt hjärta bultade.
Som om jag hade ett.
När han gick förbi.




Fri vers av Athanasia
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-11 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt! Innerligt, också!
2022-10-20

  Emanuel Sigridsson VIP
Du håller hårt i formen. Fortsätt med att utveckla det.
2022-08-15

  till E
Rad 1 och 2 är briljanta.
2022-08-15

  Lehva VIP
Häftig liten text med en lite annorlunda touch. Tycker om.
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia