Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite lätt erotisk.


Ledig dag

hår i nypor
ansträngt andetag
hälar på skuldror
åtrå i åsknedslag

snudda
blunda
nudda
sucka

mellan låren kika
lakansgrepp
ser dig bita
underläpp

läppar våta
tunga retar
vi vill båda
skynda älska

närhetsdrog
darrar svag
ljuva älskog
ledig dag




Fri vers (Fri form) av Honungsgrävling
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-11 23:29



Bookmark and Share


  Linda Olsson örn
Så vacker
2022-08-15

  Koloristen
Ledigt bra.
2022-08-13

    Music mind VIP
Vackert erotisk.
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Honungsgrävling
Honungsgrävling