Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amorösa eskapader


Du är borta i Tyskland, Berlin
medan jag sitter ensam kvar,
och trots att du varit ett jävla svin
så skänker jag villigt allt jag har.

Jag ger dig kroppen, ja allt du vill
för du styr hjärtats betvingande kraft,
och du tog så mycket, ja lite till
i dom stunder som vi haft.

Så trots du är i Europas hjärta
och att Östersjön skiljer oss åt,
så drömmer jag fortfarande, i nattens svärta
om stunder som gjort mig våt.




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-12 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP