Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är sådana här stunder som åtminstone jag är oändligt tacksam för att ha sådana fina vänner som ni här på poeter.se - Skriftat och publicerat här tidigare i januari 2013. Idag 2022 mår jag så mycket bättre och påminner mig om allt stöd .


Till alla mina skrivarvänner som visat sitt stöd för mig ...

... inför gårdagens 
prövning ...

Läkarbesöket gick bra!
Alla väsentliga värden var ok 
och cat-scan-screeningen visade att 
jag inte hade några spår av nya tumörer
eller andra avvikande förändringar av oroande art!

Så det ser faktiskt ut som om
de plågor och irritationsmoment
som föranledde screeningen av denna omfattning
före jul ...

... Inte berodde på att några nya obehagliga överraskningar
typ nya tumörer eller liknande ...

... utan just är intet annat än av den typen
av irritationsmoment som jag vet att jag får lov
att lära mig leva med då de utgör priset
jag får betala för att ha genomgått och överlevt
cancerbehandingsprocesserna ...

Ergo: 
Det ser onekligen ut som om ni får lov att stå ut med mig
under mer än överskådlig tid framöver  ... :)

- Något jag inte tänker beklaga mig över ...

Men jag vill verkligen understryka min tacksamhet
för allt det stöd, uppmuntran och värme ni visat mig
under den senaste veckan då jag i mina textflöden
uttryckt min oro inför svaren jag väntade på att få
igår på alla de tester/prover
som togs/gjordes före jul ...

Inte utan att det får mig att inse hur rik jag är 
som har sådana fina skrivarvänner!

Tack för att ni finns!

Hoppas jag kommer att ha energi och kraft nog
framöver för att kunna få möjlighet att visa er
samma omtanke och stöd när ni så ock behöver!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-08-12 03:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
grattis, skönt
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP