Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hoppas du mår bra, låt inte dystergökar förmörka dagen kram


Hantverket


Ord fogas samman till en tavla
väven blir en bild
lämnar vår ande fotspår
då har vi målat duken
med färg som lever kvar
hos den som öppnar boken
som skrevs med
allt betraktaren saknade
fast den inte det förstod
då dagarna rann förbi
föränderliga
som flod ut mot hav








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-08-12 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP