Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gryningsfolket


Det är just där i mellanrummet
jag hör din röst tydligare
tystnaden har inte hunnit övergå
till bruset
det är som själva livet
balanseras av denna klara
tunna tystnad

gryningen anas på "skyskrapans" vägg
på taket det röda ögat blinkar
det ljusnar över havet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-08-12 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP