Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även gruskorn kan skava


mobilen kickstartade hemkomsten
utslagen ankrat efter dagens insikter
om morgondagens ännu mera
- barndomsvännen vars make anlänt?
lång stund efter mitt skval
anlände budskapet han kommer nästa dag
- du kom inte som du lovade?
kan ursäkten väga tyngre än stenen
huvudkontoret var stängt för dagen
programmet hade tryckts om
Omöjligt försäkra sig mot det
oförutsedda











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-08-12 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP