Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur I blickfångets hägn


Visioner i blickfånget

Vi embarkerar oss i våra hem

Makten tränger sig på

Sänder ut information i etern

Vi sitter här och filar på våra visioner

Några ägnar sig åt sabotage

Mot vår trygghet vi odlat

Levandes inkognito i många år

I offentligheten tillåts yrken

Att ta sig vilka rättigheter

Och skyldigheter som helst

I maktlöshet stundar vi vad vi har kvar

Att leva för innan vi dör

De flesta illusionerna har blivit ifrågasatta

Vad kan man fortfarande tro på?

Utan att man behandlas som en idiot?

Det är mycket som handlar om

Den heliga anden !!

Utan den fanns inget liv!

En vision om att det är viktigt

Att ha något att sysselsätta sig med

Och i andakt tro på här i livet

 

Taleptox Skrev

Den 20220812

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-08-12 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP