Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimflätningen är ett s.k. pantoum.


POETERS KVIDANDE

Poeterna kvider av kval.

De saknar en schysst poetik.

De kväder sitt konstiga skval.

Den ene den andra lik.

 

De saknar en schysst poetik.

De  drunknar i känslors svall.

De struntar i svensk grammatik.

En dikt ska va´ häftig och ball.

 

De drunknar i känslors svall.

Det blir ingen schysst poesi.

De kvider i alla fall.

Det saknas en mening i.

 

Det blir ingen schysst poesi.

De maler och maler och mal.

De saknar all ordning och pli.

Poeterna kvider av kval. 




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-12 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP