Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hastig

En flyktig tanke

Några ord som fladdrar förbi

 Kanske hinner mitt medvetande

Fånga dem till meningar 

Men lika troligt är det 

Att de flyger förbi likt vinden

En flyktig tanke I mitt undermedvetna 

En hastigt påkommen mening

Som var för sig är intet

Menn tillsammans bildar en hel text 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-08-15 06:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att delar bildar en helhet.
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP