Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte ensam

Det som gör
allra mest ont
är det enda
som kan
rädda dig.
Som en vind
ska min kärlek
gå genom ditt liv.
Du är inte ensam.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-08-12 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP