Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13 september 2020


Vi skyler vår egen omfamning

Vetskapen om vem vi är
går förlorad när vi skyler oss
från vår egen omfamning.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-08-12 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP