Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I fel tid kan fel ting verka rätt


Alla katter grå

Jag trodde det var rätt,
för det upplevdes så bra..

Vad mina ögon skådade
var allt jag önskat ha..

Men jag blev där förledd av mitt eget hjärta.
Priset jag betalade var både sorg och smärta.

I efterhand så ser man och börjar så förstå,

att famlande i mörkret så är väl alla katter grå..




Bunden vers (Rim) av Christiano
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-13 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christiano
Christiano