Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Digital Epistemologi


Ephemera danica

Insekts Identitet

Efemära strapatser

Med Min identitet

Som Är en produkt

Av produkter

Av sånt jag hört

Talas om och

Varit med om

I det förflutna

Likt en dagslända

Förgås jag varje dag

För att återuppvakna

Dagen efter i annan

Skepnad än igår

Ingen dag är den andra lik

Men den yttre verkligheten

Förändras ständigt

Genom vädrets och naturens

Nyckfullhet och oförutsägbarhet

Genom ögonen på en Ephemeroptera

 

Taleptox Skrev

Den 20220813

<+>

 




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-08-13 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP