Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dropparna

stänkte jag över dig
för du skulle överleva
din sorg är min
även smärtans väg
orättvisorna otaliga
törnekronan
placerade de kring din panna
de tog ifrån dig allt
även dina kläder delade
de dansade runt guldkalven
hyllade den lede
Den som orsak klaga bär munkavle
medan skulden tvagar sig
i det blodiga vattnet
Finns det ord
primalskrik öppnar ögonen
på de blinda
vad de gjorde då de slaktade de vita.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-08-13 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP