Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Byggstenar


Ogräs mellan stenar
kommer längst ned på listan
Varför stressa sig
på meningslösa
bygger för framtiden
sten intill sten före
resningsvirke och takstol
därpå firas kransen.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-08-13 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP