Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Pyssel med små pärlor

Detta armband jag beställde heter "aldrig ensam" och jag trodde
att det skulle vara av skinn eller något material med texten ingraverad.

Men till min förvåning kom ett paket med en liten påse och inuti den var det små svarta pärlor med ett hål i mitten och sedan andra pärlor med bokstäver som
bildar "aldrig ensam" . Sedan såg jag den tjocka tråden och i den skulle jag trä dessa pärlor . Inte min grej tänkte jag först men så svårt kan det väl inte va.

Jag har ju tragglat med korsstygn som jag tycker är avkopplande att pyssla med.

Pärlorna va så små att jag ville ge upp många gånger och kasta allt åt skogen.

Tålamodet är inte det bästa erkänner jag .

Till slut fick jag ihop det och va så stolt över mig själv att jag lyckats
att få ihop armbandet .

Det är ju ett känt armband som många har på sina handleder .
Det betyder att man ska "ta hand om varandra" , bry sig om varandra , inte blunda för problemen som finns i samhället . Istället för att stå och se på när någon drabbas av en olycka , HJÄLP TILL!!

Så nu går jag med armbandet på mig hela tiden.
Ta kontakt med mig och prata .






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-08-13 10:23



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
En god signal till andra och kanske till bäraren själv också.
2022-08-16
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP