Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vita

Jag tänker på det vita inte som snö
utan mer som intet
frånvaron av något
Avståndet in mot en tystnad
Ett där allt upphör
Men saker också föds på nytt
Jag tänker på det vita inte som snö
Men där namnet och titeln
framstår i all sin enkelhet
Jag tänker på oss eftersom jag alltid
återkommer till oss, det vita som vi
försvann in i, vår kärlek
löstes upp i
Inte som snön utan avsaknaden av något
bättre




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-13 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström