Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avlägsna blicken

Det var en förvirring i världens liv,
uppenbart, trots utseendet men,
det största beviset föddes med vindens tyngd
och när andningen var intensiv
det kallades av diskreta stormar
redan innan den vinden kommer.

Det var också enorma vågor
där skumkyssar spred sig
och kärlek log i vattnets speglar,
när du närmade dig,
en dov hetta och nostalgi
ändrade färg med
ljus slaget av den avlägsna blicken.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-08-13 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos