Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Tur att man är så gammal att man inte behöver dras med eländet så länge tilll


Hemtjänsten är en stor skandal och skymf mot de äldre.

De här hemtjänstmänniskorna som hämtats från många u-länder, beter sig som infantila 100-åringar som komna från en annan planet. De stjäl dessutom särskilt sådant som de tror inte upptäcks genast. I dag blev jag bestulen en fin portovåg i metall. Den var dessutom ersatt med en ny efter en tidigare stöld.
Prosa av Valter Örn VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-13 11:43Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Nu tänker jag säga emot lite om detta , för min pappa bor ett trevligt boende som har underbar personal från Eritrea , dem är så varma och goá . Mot mig och min pappa och alla andra boenden.

Jag förstår er angående detta , men det borde kunna stoppas , man kan agera som en civil "polis" och stoppa detta.


2022-08-14

  Notarius publicus:Sten Wiking
Hemtjänsten är en guldgruva för alla korpar och de som med ålderstigen rätt och sjukdom inte ens är medvetna om att deras gods och guld blivit stulet blir aldrig heller polisanmält så mörkertalet är 99%
2022-08-13

    Sefarge VIP
Skäms-tjänsten
i vissa fall?

2022-08-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
vad synd, politikerna sa att från och med augusti har alla bara en kontakt med hemtjänsten.
minsta lilla om den blir stulen gör så ont.här på den andra adressen där jag varvar energiekonomin, häromdagen när jag gick och slängde soporna i containern, på vägen ser jag en liten plastpåse, jag plockar det upp och när jag öppnade det var det ett bankkort, 2 nycklar och en elektronisk öppnare med dosen som tur stod namnet skrivet på kortet och jag lyckades genast få någon att ringa henne, damen var runt och såg desperat ut. Jag såg i hemlighet, uppifrån, genom fönstret, vilken enorm glädje hon kände när hon fick nycklarna till huset.
hon var en biomedicinsk forskare, det går inte att beskriva hur mycket lättnad jag fick inför aftonbönen.
2022-08-13

  Koloristen VIP
Den som vill ta itu med problemet kan bli stämplad som rasist. Detta oaktat så är straffen för den här typen av förseelser inte värst avskräckande. Dubbelt upp o ned, sådeles.
2022-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP