Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretsloppet


När jag dör, lämna min kropp intill en myrstack. Men sörj mig inte allt för länge.

För årstider passerar.

Förmultnade höstlöv blir en filt och månljus lyser upp ensamma nätter. Frosten smyckar blekta ben och till våren växer blommor där jag legat.

Mitt skal är borta. Men flora och fauna frodas.

Därför är du aldrig ensam. För jag är en del av skogen.

Och du kan alltid finna mig här.




Fri vers av Bortom stigen VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-13 14:30



Bookmark and Share


    Solbelyst
Trösterikt.
2022-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP