Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tralla lalla la...

- Har du något körkort Malla?
- Jovisst! Jag har ett för oss alla!!!
- För alla hallå!
Nu hittar du väl på?
- Entré till kör, när vi ska tralla!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2022-08-13 15:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vissla kan e vän till mig, andra kan sjunga om stig, den vägen vi vandra till slut, genom trädgården o grinden o så ut, den som blir hungrig kan ta sig te me fralla, sedan sjunga kanske marseljäsen alla...
2022-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt