Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan är väldigt enkel


Världen skulle kunna vara en
enda stor kärleksgemenskap.
Varför är den inte det?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-08-13 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP