Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stalker

Skriver
Tränger sig på
Skickar mejl
Trycker på
Whatsupar
Lägger sig,
flirtar och slemmar sig
Följer på insta
Blokeras
Följer vänner...
Blockad
Anmäld
Frågar, din adress?
Får svar,
Skit i det du,
Långt bort i stan
Du vet inte vart
543210 Universum.
Trött.






Fri vers av lilla t
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-13 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t