Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UTTRYCK FRÅN KALLE ANKA & CO

"Det här är livet!"

"Ingenting går upp mot..."

och andra uttryck från Kalle Anka

Kalle i en hängmatta

och Joakim så rik som Bianca

Varje torsdag

kom den ut och

mor kom hem med den från affären

Läskeblask, Långtbortistan

och Magica som satt sig på tvären

 

"Det här är livet!"

vill även jag utbrista

uti vardagsrummet med fläkten

En refug dit jag kan fly

Där struntar jag i vänner och släkten

Slappar som min gamle vän

och dricker Pepsi Max utan socker

"Ullared" går i repris

Ett varuhus befriat från ocker

 

"Det här är livet!"

"Ingenting går upp mot..."

Med mera, etcetera

Ankeborg och Knattarna

Och Spökplumpen demaskerad

Oförglömliga minnen

med Zeke Varg och sonen

Farmor Anka, Mårten Gås

under augustimånen

 

LARZ GUSTAFSSON 13/8 2022

 

https://www.tradera.com/item/341522/551711370/kalle-anka-co-nr-32-1968

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-08-13 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP