Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken som kräktes över matbordet och gapskrattade

 

Den 9-årige pojken som av sin perfekt kristna zombiefamilj tvingas svälja all sin stolthet och integritet springer efter bilen och sitter sen i den varma bilen och hulkar med sin kvaddade självkänsla dunkande i magen. Den kristna zombiemammans mun är en kloak och den kristna zombieompappan är på en underbar traditionsenlig knulla-runt-turné på vilken han sätter på tonåringar. Sen går han på valium och vodka i tre veckor innan han blir någorlunda människa igen. Halleluja och pris ske Gud.
Pojken har inte valt att tvingas växa upp i den här sannerligen sinnessjuka familjen, men det är bara att åka med och försöka gilla läget. Panikångesten är på gång, de ska åka och bada. Det är 33 grader varmt och storebrorsan röker naturligtvis så att pojken blir åksjuk och kräks i storasyrrans famn vilket han får en utskällning och en örfil för. Det enda som pojken verkligen gillar är att sitta nere i den mörka och svala källaren och umgås med sina fantasikompisar. Då är han fri. Den följande julen så vräker han i sig så mycket mat och tullar på pappas sprit. Sen kräks han över matbordet en sprutspya och gapskrattar. För det så får han sova i den svarta och kalla skrubben, men det var det värt. Ha ha ha ha! När jag blir stor så ska jag vara totalt kompromisslös och hänsynslös drömmer pojken medan en stor råtta promenerar över hans ansikte. Mamma och pappa är hängivna pingstvänner, den mest skenheliga kristna församlingen. Pojken skär sig i armarna och tänker att han helst av allt vill stilla avlida.
Det finns överhuvudtaget ingen som helst empati och respekt i familjen och storebrorsan sitter i skogen och sniffar kontaktlim och dricker mellanöl. Pappa är ständigt så jävla kåt och mamma är en robot. Men utåt är så klart fasaden glänsande perfekt så att socialen absolut inte har i åtanke att komma på besök.
Pojken mår inte bra. Alla är så nedlåtande mot honom och ger honom beröm för småsaker. Duktig liten jävla ful och värdelös skitunge.
Vad ska en sån pojke i en sån prekär situation göra? Psykiskt stryk får han varje dag och en och annan örfil. Kristna små pojkar ska vara underdåniga och snälla och utan att ifrågasätta lyda alla som är äldre och alltid vet bäst.
Pojkens panikångest eskalerar nere i källaren men han ber fan inte sina så kallade föräldrar om hjälp. Pappa är på knullturne igen på Viking Line. Pojken spyr över matbordet och skrattar HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-13 18:19



Bookmark and Share


    Amles
En klaustrofobisk verklighet.


2022-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP