Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÅNGA EN STÄMNING

Det viktiga är

att fånga en stämning

För mig är det poesi

En reminiscens

En gnistrande lämning

En flyende melodi

 

 

Det viktiga är

att hjärtat får tala

som Cederhök sjöng en gång

Att vargen får yla

att göken får gala

Att vind kommer från Haiphong

 

Att komma till tals

med andra som gråter

som skrattar och kämpar sin kamp

Förmedla ett budskap

om Gud som förlåter

fadäser och övertramp

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/8 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2022-08-13 18:40



Bookmark and Share


  Koloristen
BLI stämningen! Bu'skap med ÜDD!
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP