Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatuerad sagostund

Om bara om.
Ett litet ord.
Försvinner bland lavendelfält.
Drömmer sig bort i havsgrått vemod.
Saknar inte ens sig själv.
Litegrann.
Ibland.
Inte alls.
Nakna inför varandra.
Låter stjärnorna smeka solkysst hud.
När ingen ser på.
Utom osminkad verklighet.
Fjäderlätt nästan som en bris.
Skriver poesi i sanden.
Läser dem för varandra.
Innan vågorna sköljer bort orden.
Eller var det bara ett ord?
Eller var det inte vid ett lavendelfält?
Om bara om.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-13 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP