Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt

Plötsligt
Stod jag
I ditt kök
Utsikt
Över lummig gård

Plötsligt
Så minns man ej
Allt tjat
Frågorna
Tanklösheten
Oförståendes

Vi lånar
Bara
Dom vi satte till världen
Att boet blir tomt
Är logisk klarhet
Men känslokaos
Vem behöver mig
Nu

Stockholm
Välkomnade
Med värme
Badande människor
Lyckan var lika varm inom mig
Se dig lyckats
Separationsångesten
Darrade i värmen

Men du
Du vet
Detta e livet
Mötas
Älska
Njuta
Avsked
Längta
Sakna

Spara i ditt hjärta
Allt som fyller
Själen
Med kraft




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-08-13 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP