Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olästa böcker (Min kamp 2.22)

Alla dessa böcker som

jag plockar fram ur hyllorna

och aldrig läser; dom

ligger på borden, bredvid

sängen, på golvet ibland

olästa eller påbörjade men

inte utlästa. Varför?

Jag antar att det betyder något

men jag vet inte vad. Om

jag läste dom, en i taget, skulle 

allt falla på plats? Skulle jag,

äntligen, förstå vad livet vill

med mig? Jag tar upp en bok,

håller den i handen.

 

Jag vill inte veta.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-08-13 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP