Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla oss andra

Tystnaden hos oss som
är mellan klimataktivister och förnekare
är bedövande.

Världen brinner eller svämmas över
men dånet från vår tystnad
pekar rakt åt helvete.




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 117 gånger
Publicerad 2022-08-13 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner