Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barndomens första möte med den krångliga relationen mellan dröm och verklighet. Jag undrar fortfarande om gränsdragningar ens finns.


Honung

När jag tänker på drömmarnas dröm
När som en virvlande vind kysser mig likt en älskare
Blir mitt hjärta klibbigt varmt som hisnande het honung
Den rinner ned, genom lungan, ned i min mage
och löser upp all ånger, innan den hunnit dit




Fri vers (Fri form) av Denise Kristina Nietsche
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-14 01:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mkt fin.
2022-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Denise Kristina Nietsche
Denise Kristina Nietsche