Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre Vägen

Om man går den inre Vägen
vandrar man alltid
på gröna ängar
på höga berg
och med vänner.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-08-14 06:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP