Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänlig kropp

Du vaknar med ett girigt ljus som lyser upp dig
de behövande armarna.
Den här natten när ensamheten
hängde sig i klostret och gick
kylan i gråa kolumner, skrämmande
steril, du kom
ensam i gryningen.
Du missade inte mycket, mer än en mys...
eftersom sex, kan du drömma om den
icke-ansiktsänglar eller stjärnor
inom andra konster.
Värmen från en vänlig kropp är mer
varaktig än en kärlek!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-08-14 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos