Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur I blickfångets hägn


Möten

Det är vid våra möten

Mellan ett du och ett jag

Vi kommer mer till liv

I allt mer grad än annars

Bortom nåbarhet

Likväl som nära

Finns vi där för varann

Du pressar mig ner

mot marken för att

i nästa stund dra upp mig

mot himlens sfär

Rycka slita metoden

Brukar inte fungera särskilt

bra nuförtiden heller

Bemötandet blir särskilt

Viktigt vid våra möten

Drar mig för att misshandla

Med ord nuförtiden

Och komma med kränkande ord

Dåligheter genomskådas ofta

Av ditt medvetande

Du odlat i många år

Ack så oroligt det blivit

På äldre dagar ibland nuförtiden

Vad blir det kvar att samtala om

Om allt är bevisat som sant??

Och du bara pekar på lögner?

Så mycket finns fortfarande kvar

Att undersöka och bevisa som sant

 

Taleptox Skrev

Den 20220814

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-08-14 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP