Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inälv

Vi finns i varandras skuggor
i väntan
och oändlighetslängtan.

Älvarna som strömmar inåt
inälvarna
älvorna som dansar in i mörkret
inälvorna
öppnar min blick för det osynliga.

Den havande månen
släpar sig tungt genom nattgattet.
På andra sidan ruvar gryningen
i dis och dagg.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-14 12:27



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Inälvar, inälvor, ordlek med poäng! Fin synvända.
2022-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP