Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kyligt vågigt


Vatten

Värmen lindade in oss
som i den mjukaste filt
av fårullsgarn

Solen stor evigt lysande
däruppe på himlen
Vi blev matta

Det sköna svalkande vattnet
i vår krusande lilla sjö
gav svalka

Lukt av vått gräs och sand
och vattnet gjorde att jag dök
för att känna den...




Fri vers av Irene Backström
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-08-14 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström