Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MODERNA RUNRISTNINGAR PÅ GOTLAND XXX

En bidragande orsak till att polisbefäl bryter
mot regementsenlig arbetspolicy är sysslolös-
heten över en händelselös årstid som höst och
vinter innebär och griper tag i vilket lösaktigt
tips som helst utan källkontroll där någon ex-
empelvis fr fastlandet ringer och tipsar polis
om att det figurerar en knarkcentral på norra
gotland och en pedofilsekt i södra samt ryska
spioner på Fårö,
vilket medför fullt pådrag som till synes utan
substans blir meningslös och tystas ner för att
inte skämma ut Gotland där Gotlänningarna
får skämmas för deras polisledning med sin
misslyckade polisiära insats eller misstanken
av att vara involverad i kriminella kretsar för
om det rör sig om en judisk brottsling tror
ingen på det för att inte själva bli misstänkta
för antisemitism, och brott döljs av brott för
att det grundläggande brottet inte skall upp-
täckas.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-08-14 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP