Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tropikerna



solen sprider en pust
från tropisk värme trettio grader
där aporna i lianer klänger
luften tjock som sirap
människor fäller persienner
griper livbojen drycken i kylen
öppnar fönster
korsdrag då solen dalar

formidabelt trött
mest på de manipulativa
möter dem i vardagen
går kring dem
orörlig utan en min
min eller inte svår förmedla
men ord kan över nätet
då bitarna faller på plats




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-08-14 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP