Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MÅENDETS TRISTA KORRIDOR

-Hur mår du?

-Hur så?

Varför vill du veta?

-Vart går du?

-När då?

-Lägg ner nu, Larz med "z"!

 

-Hur mår du i dag?

-Varför är det viktigt?

Jag är alltid svag

så jag tar det försiktigt.

 

 

-Hur mår du?

-Igen???

Samma gamla visa

Jag måste nog fly

-Pisa eller Kisa?

 

 

De nyfiknas flock

hänger som hyenor

Jag lyssnar till rock

på järnvägsrälsens skenor

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/8 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-08-14 20:00



Bookmark and Share


  Koloristen
Påpp o råkk é en OAS!
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP