Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhet

I min ensamhet
lever jag.
Likt en otrohet
allt annat än bra

Mörkret skriker
runt min kropp.
Logiken sviker
utbrister stopp.

Var eviga natt
knivar i min själ.
Demonernas skratt
min akilleshäl.

Varför är jag svag?
Mitt inre kämpar
både natt och dag,
ingenting dämpar




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-14 20:32



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Svag? Snarare stark som genomlider detta.
2022-08-17
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima