Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg att han var en komiker.


Jag är ledsen för din skull!

Starka människor som tigger och vädjar om hjälp, hjälp och utrustning  grannskapet till värdländerna där de är godkända för 2 års värdskap i varje gathörn kan du köpa ukrainska barn.

Möjligen, men berätta för mig hur barnen i Ukraina går i skolan nu...
Min poäng är att det här kriget inte är nödvändigt!!
Ryssland kommer att pulverisera Ukraina...
men ditt ego förblindar dig!!

Mycket ledsen.

Att försöka bevisa att de är starka har bara lett till katastrof. "Chill Mr strongman" Bra att drömma men vissa drömmar är inte realistiska genom att förstå.

Det kan sluta med att du lämnar Ukraina helt förstört av Ryssland.. ibland är det smartare att lämna än att försöka bevisa att du är stark mot en mycket starkare motståndare!!

Europa behöver fler, kloka ledare inte clowner ?????? Varje land har starka människor om de annonserar nationalister som terroriserar sina egna östliga nationer dagligen, västerländsk media har redan förlorat sitt värde ?? SKAM.


Särskilt komikern framför sina soldater,  vet han hur man drar en pistol mot en ryss?
Att tro att någon gick med på detta borde vara en nationell nyhet.

Zelenskys stolthet kommer före äktenskapets fall.

Du är galningen från det gamla eremitaget, en man övergiven av sin fru och sina barn som förstörde landet stulet från andra länder, det kunde inte legaliseras, eftersom de dolda landsbedragarna nu internet försöker radera Ukrainas tidigare historia från alla sociala nätverk.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-14 21:36



Bookmark and Share


  Koloristen
En clown med korrupt regim.
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP