Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RYSSLANDS MODER OCH FADER

Kyiv är Rysslands moder och fadern var Oleg of Kyiv
(845s.Kr-912 e Kr.) en Viking från norden som grun-
dare av Rysslands första huvudstad,vilket medger att
han har patent på upphovsrätten som ärvts av Ukrai-
narna,
och detta historiska faktum kan Putin inte ändra på
för ingenting har testamenterats till honom eller hans
föregångare.

"Och Oleg slog sig ned och blev furste i Kyiv och han
sade: Låt detta bli modern till de rusiska städerna."

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2022-08-14 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP