Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår stig

I hjärtat har du alltid funnits 
Långt innan jag mötte dig 
Kraften som är mellan oss
Den är där för att blända 
Röra om känslor i alla vrår
Så vi inte kan blunda 
Eller ens komma undan 
För att vi ska förstå 
Att vi är två vilsna själar 
Famlande utan varandra 
Vill du vandra in på min stig
Där jag trampat så länge 
Utan din hand att hålla 
För du har fattats mig 
När vi möts där vid vägskälet 
Vill du då ta min hand i din
Vandra in på vår egna stig
Till något gemensamt mål
Min själ får då ro liksom din
Äntligen kan vi andas ut 




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-15 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan