Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryr

Staden vaknar
Sakta till liv
Du
Likaså

Du som är
Tyst, så tyst
Glädjerik
Och skön

Godmorgon
Godnatt
Och hejdå




Bunden vers av Max Ludvig
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-15 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig