Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Jag förstår inte,
sa du och gick...
Förstår inte vad,
sa jag och log.
Äntligen hade jag tagit mod till mig
och satt ned foten,
hit men inte längre,
nu ser jag äntligen klart.
Du har aldrig älskat mig som jag älskar dig,




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-15 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP