Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Vågor av fällda tårar av AndLou


Borta för alltid

En våg av nostalgi
sköljde över mig
där jag stod i vattnet
och såg vågorna möta stranden
i sitt eviga brus

Mönster av minnen
bildades
sköljdes bort
i evig kretsgång
borta för alltid




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-08-15 10:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin dikt med minnen som framkallas av vågsvallet.
2022-08-15

  Blomma-Stjärna VIP
en fin o meditativ ögonblicksbild
2022-08-15

  Öknens Ros VIP
Flyktig som vinden är vågornas svall.
2022-08-15

    Music mind VIP
Det är något harmoniskt över det hela. Lite meditativt.
2022-08-15

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om minnets vågor som likt havets kommer och går.
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP