Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppades

Jag hoppades att fred skulle åtfölja åldern,
låt det växa med henne! tillåta
till dagarnas nöd att guda sig själv i ord
och ur dessa, res upp dem som flyter honung
av stavelserna, de som blommar i vinterblommor
alla säsonger,
natt och dag, i ett humör fullt av raseri.

Jag väntade förgäves!
De som inte ångrar sig lever en annan
ungdom, mer patetisk och farlig,
mer intolerant och falsk!
Mer skeptisk och självisk!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-08-15 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos